Jersey Boys

Geplaatst op dinsdag 21 januari 2014 @ 13:26 , 1165 keer bekekenIn 1962 kunnen vier jongens uit New Jersey, aan de overkant van Manhattan, drie dingen doen met hun leven: soldaat worden, in zaken gaan die het daglicht niet kunnen verdragen of…een ster worden. Ze kiezen voor het laatste en die droom wordt waarheid, zonder op te geven of te vergeten waar ze vandaan komen.

De vier jongens uit arbeidersgezinnen in New Jersey vonden hun eigen unieke muzikale geluid uit, haalden hiermee de Rock’ n Roll Hall of Fame en verkochten meer dan 100 miljoen platen. De internationaal gelauwerde voorstelling kenmerkt zich door de enorme vaart waarin het boeiende leven van de bandleden met alle ups en downs de revue passeert. Strakke choreografie, ontroerende scenes en swingende muziek, Jersey Boys heeft het allemaal. De musical is één grote aaneenschakeling van ‘classic’ wereldhits.

Jersey Boys vertelt het ware verhaal van één van ’s werelds meest succesvolle bands: Frankie Valli & The Four Seasons.

Een Broadway blockbuster die na onder andere Londen, Las Vegas, Melbourne, Toronto en Singapore hard op weg is de wereld te veroveren en een nieuwe generatie kennis laat maken met onvergetelijke en tijdloze hits als "Beggin’”, "Oh, What A Night", "Can’t Take My Eyes Off You" en "Sherry".

Header.png

De cast bestaat onder andere uit;

Tim Driessen - Frankie Valli
René van Kooten - Tommy deVito
Dieter Spileers - Bob Gaudio
Robbert van den Bergh - Nick Massi

Jersey Boys

Header.png

De musical is uitsluitend te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.
Kaarten zijn verkrijgbaar via See Tickets, aan de kassa van het theater en bij Primera. 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: